Groepen

De Mariafarm is gevestigd in een voormalige boerderij gelegen aan de rand van Zevenbergen in de provincie West-Brabant. Onze Mariafarm heeft 6 kamers met goede box-spring bedden, opgemaakt met heerlijk fris bedlinnen:
  • 4 luxe grote kamers met eigen sanitair (2-3 persoons)
  • 1 ruime familiekamer (4 persoons) met eigen sanitair en eigen terras.
  • 1 ruime familiekamer (6 persoons) met eigen sanitair en eigen terras.

Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

Hygiëne en gastvrijheid staan bij ons voorop. In de Mariafarm is het huisdier- en stoffenvloerbedekking vrij. Ons bedlinnen wordt door een wasserette hygiënisch gewassen en gemangeld.

Groepen tot 20 personen vinden in de Mariafarm alles voor een luxe en aangenaam verblijf. Een gezellig samenzijn met uw vrienden en/of familie! Geniet met elkaar van de gezellige huiskamer met (gas)haard, banken, grote TV, keuken met alle nodige keukengerei en apparatuur (oven, 4-pits gasfornuis, magnetron, vaatwasser, koffieapparaat, waterkoker, Nespresso-apparaat).

Aangrenzend aan de huiskamer met schuifdeuren is een ruim overdekt terras met tuinmeubilair en een grasveld voor buitenactiviteiten. De accommodatie leent zich uitstekend voor familie en/of vrienden- en zakelijke aangelegenheden. Onze accommodatie is ECO-vriendelijk. Er is een balans-ventilatiesysteem, gebruik van zonne-energie (elektra en water) en gebruik van led verlichting.

Wij bieden u een kostenloze omboeking wanneer u op last van de overheid niet mag verblijven in de accommodatie ivm COVID.

Onze gezellige groepsaccommodatie is te vinden op o.a.:

U kunt ook rechtstreeks bij ons reserveren. We werken in alle gevallen met een huurovereenkomst en Algemene Voorwaarden.