Sfeervol overnachten in de Biesbosch

Heeft u plannen om binnenkort te overnachten in de Biesbosch? Bij onze Bed & Breakfast en groepsaccommodatie ‘Mariafarm’ op een voormalige boerderij kunt u genieten van ruimte, ontspanning en Brabantse gastvrijheid. De Mariafarm ligt aan de rand van Zevenbergen in de provincie West-Brabant waardoor het een prachtig vertrekpunt is voor uw fiets- of wandeltochten. Weet u nog niet welke route u wilt gaan fietsen of wandelen? Fiets- en wandelroutes zijn bij ons gratis verkrijgbaar zodat u de natuur in de regio volop kunt gaan verkennen. Na een actieve dag maakt u het zich comfortabel in uw blokhut of een kamer in onze Bed & Breakfast. Wist u dat onze locatie ook geschikt is voor zakelijke gasten die willen overnachten in de Biesbosch? Goede bedden, een heerlijk uitgebreid ontbijt met verse producten en een comfortabele kamer, worden vaak genoemd als redenen waarom gasten terugkomen naar onze B&B in de Biesbosch.

Contact ons

 Overnachten Biesbosch | Mariafarm
Overnachten Biesbosch | Mariafarm

Mogelijkheden voor overnachten in Biesbosch

Op de Mariafarm zijn er twee mogelijkheden voor het overnachten in de Biesbosch. Zo kunt u kiezen voor overnachten in een blokhut of in de Bed & Breakfast. Als u een kamer boekt in de Bed & Breakfast heeft u een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Tijdens uw verblijf staan hygiëne en gastvrijheid voorop. Zo wordt ons bedlinnen door een wasserette hygiënisch gewassen en gemangeld. Bovendien is onze accommodatie ECO-vriendelijk. Dit betekent dat er een balans-ventilatiesysteem is geïnstalleerd en er gebruik wordt gemaakt van zonne-energie en ledverlichting. Daarnaast is de kamer gezellig ingericht met een heerlijke zithoek inclusief loungebanken, tv en gashaard. Wilt u genieten van ruimte, ontspanning en Brabantse gastvrijheid? Informeer naar de mogelijkheden voor overnachten in de Biesbosch door contact met ons op te nemen.

Neem contact op

Blokhutten in de Biesbosch

De tweede mogelijkheid voor overnachten in de Biesbosch, is overnachten in een blokhut. Op ons gazon bevinden zich twee 2-persoons blokhutten die zijn voorzien van een eigen terras met meubilair. Daarnaast bevindt het sanitair zich binnen handbereik in het hoofdgebouw van de Mariafarm. Daar vindt u twee douches waar u gratis gebruik van kunt maken, twee wastafelcabines, twee toiletten en een afwasruimte. Bovendien bieden wij onze gasten gratis WiFi aan! Zo kunt u dus genieten van het leven dichtbij de natuur maar bent u ondertussen wel van alle gemakken voorzien. Een linnenpakket met beddengoed en handdoeken is namelijk ook bij de prijs inbegrepen. Wilt u een verblijf op de Mariafarm reserveren? Bekijk direct welke mogelijkheden er zijn op onze groepsaccommodatie in de Biesbosch.

Maak een Reservering