Wat vroeger de weide was van de (voormalig) boerderij, is nu een kampeerveld. Onze mini-camping heeft 6 ruime kampeerplaatsen met stroom (max. 10 ampere) en twee 2-persoons blokhutten.

De zonnige plaatsen liggen op een kampeerveld in het buitengebied van Zevenbergen. Op circa 1km afstand van het centrum met allerlei gezellige winkels, cafe’s en restaurants. Voor wie wat beschutting zoekt kan zijn/haar stoel onder de bomen zetten, bijvoorbeeld onder de Walnotenboom. Daar is het heerlijk hartje zomer!

In het hoofdgebouw van de Mariafarm is het sanitair gelegen, hier vindt u 2 douches, 2 wastafelcabines, 1 urinoir en 2 toiletten. Het douchen is GRATIS, evenals het warme water in de afwasruimte.

Wij bieden onze gasten GRATIS WiFi aan.

Buiten, naast de poort, kunt u het afval scheiden in de aanwezige kliko’s en is er een loospunt toiletwater/chemisch toilet.

Wij zijn aangesloten bij SVR en NKC, op vertoon van uw lidmaatschap krijgt u korting op uw verblijf. Wilt u weten wat kamperen bij ons kost? Kijk dan onder het tabblad “Prijzen” bovenaan onze website.

Wanneer u wilt kamperen kunt u het beste een plekje reserveren via een mailtje (info@mariafarm.nl) of een telefoontje (06-15249823). Wij zijn telefonisch bereikbaar van Ma t/m Za 8:30-17:00uur en Zo 10:00-17:00uur. Buiten deze tijden kunt u onze voicemail inspreken, een Whatsapp/SMS of email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Graag tot ziens op de Mariafarm!