Bed & Breakfast

Bed & Breakfast Mariafarm is geschikt voor familie-, en vrienden-weekendjes, de fietser en wandelaar, maar ook uitstekend geschikt voor een zakelijk verblijf.

We beschikken over een sfeervolle living met keuken, heerlijke zithoek met tv en haard waar u ’s-avonds samen kunt genieten. In deze ruimte kunnen ook workshops worden gehouden die uw verblijf compleet maken.

Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan voorop. U geniet van een optimale privacy, comfort en fris opgemaakte boxspring bedden.
De kamers zijn allemaal op de begane grond en hebben brede deuren.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel.We maken gebruik van led-verlichting,hebben zonnepanelen geplaatst en een balans ventilatie systeem geïnstalleerd.

We gebruiken voor het schoonmaken alleen natuurlijke producten

 

U kunt de dag beginnen met het ontbijt met een eitje van onze eigen kippen. Wij serveren dat op uw kamer of in de sfeervolle living, zoals u het zelf het fijnste vindt. Bij lekker weer kan het ook buiten in de tuin geserveerd worden.

Als u bijzondere wensen heeft, zoals een vegetarisch of glutenvrij ontbijt, verzorgen we dat voor u.

In de kamer kunnen extra bedden geplaatst worden.
Twee bedden voor kinderen of één voor een volwassene.

Familiekamer:

Twee kamers hebben een extra seperate slaapkamer op de 1e verdieping waarvan bij één ook de douche op de 1e verdieping is. Uitermate geschikt om de kinderen apart te laten slapen.

 

Ook voor een zakelijk verblijf kunt u op de Mariafarm terecht.
Onze gemeenschappelijke ruimte leent zich uitstekend voor vergaderingen of bijeenkomsten tot 20 personen