B&B en Groepsaccommodatie

Iedere kamer in onze B&B beschikt over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

De huiskamer met keuken, heerlijke zithoek met loungebanken, TV en gashaard staan tot uw beschikking tijdens uw verblijf. Hier verzorgen wij uw ontbijt. Aangrenzend aan de huiskamer met schuifdeuren is een ruim terras met tuinmeubilair en een grasveld voor buitenactiviteiten. De accommodatie leent zich uitstekend voor familie en/of vrienden- en zakelijke aangelegenheden.

Groepen tot 20 personen vinden in de Mariafarm B&B alles voor een luxe en verzorgd verblijf.

Daarnaast staan er op ons terrein 2 blokhutten a 2 personen met eigen toilet en wastafel. Er is plaats voor enkele caravans en/of tenten. In het gebouw is een verwarmd sanitair met (GRATIS) douches, toiletten, wastafels en een afwasruimte.

– 4 luxe grote kamers met eigen sanitair (2-3 persoons)
– 2 ruime familiekamers (4 persoons) met eigen sanitair en eigen terras.
– 2 blokhutten (á 2 persoons) met eigen toilet en wastafel, gebruik van verwarmd sanitairgebouw.

Onze accommodatie is ECO-vriendelijk. Er is een balans-ventilatiesysteem, gebruik van zonne-energie (elektra en water) en gebruik van led verlichting.
Het ontbijt serveren wij met diverse streekproducten, fruit uit onze boomgaard, eieren van onze eigen legkippen en huisgemaakte jams. De omgeving is uitermate geschikt voor mooie fietstochten en wandelingen.
Fietsen (ook elektrisch) zijn via ons te huur en worden bezorgd en gehaald op de Mariafarm.

Mini-Camping en Blokhutten

Wat vroeger de weide was van de (voormalig) boerderij, is nu een speelveld met twee 2-persoons blokhutten. In het hoofdgebouw van de Mariafarm is het sanitair gelegen voor de blokhutten, hier vindt u 2 douches, 2 wastafelcabines, 1 urinoir en 2 toiletten. Het douchen is GRATIS, evenals het warme water in de afwasruimte.
Onze Mariafarm ligt op circa 1km afstand van het centrum met allerlei gezellige winkels, cafe’s en restaurants.
Wij bieden onze gasten GRATIS WiFi aan.
Buiten, naast de poort, kunt u het afval scheiden in de aanwezige kliko’s.
U kunt via e-mail (info@mariafarm.nl) of telefonisch (06-15249823) of via het formulier op onze website reserveren.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van Ma t/m Za 8:30-17:00uur en Zo 10:00-17:00uur. Buiten deze tijden kunt u onze voicemail inspreken, een Whatsapp/SMS of email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.
Graag tot ziens op de Mariafarm!