Verblijf in een comfortabel b&b in de Biesbosch

Op zoek naar een verblijf in een comfortabel b&b in de Biesbosch? Bij ons kunt u genieten van ruimte, ontspanning en Brabantse gastvrijheid. Wij heten u van harte welkom op de Mariafarm! Dit is een voormalige boerderij met een vrijstaand woonhuis in het buitengebied van Zevenbergen. Na diverse verbouwingen en het wijzigen van de bestemming naar recreatie zijn wij sinds december 2019 de gelukkige eigenaren van dit prachtige pand. Op ons terrein vindt u de Mariafarm B&B, de groepsaccommodatie en in de wei staan blokhutten die ook beschikbaar zijn voor verhuur. Onze b&b in de Biesbosch is heel geschikt voor een weekendje weg of vakantie, maar wordt ook gebruikt voor zakelijke overnachtingen. In de kamer is bijvoorbeeld een werkplek met internet en stroom beschikbaar. Om de dag goed te beginnen kan het ontbijt vanaf 6:30 uur worden verzorgd. Wilt u ook een lunch bestellen? Informeer naar de mogelijkheden!

Contact ons

Laat u verwennen in onze b&b in de Biesbosch

Brabantse gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel dus u kunt in onze b&b in de Biesbosch een uitgebreide service verwachten. Zodra u wakker wordt in uw comfortabele boxspring schuift u zo aan bij het ontbijt. Wij verzorgen een heerlijk uitgebreid ontbijt met verse producten en eieren van onze eigen kippen. Verser kan het niet! Zo kunt u helemaal opgeladen en met frisse energie aan uw dag beginnen. In de omgeving is namelijk van alles te beleven, zoals een workshop schilderen, foampruiken maken of ga op bezoek bij een wijn- en aspergeboerderij. Of wilt u liever het stadsleven in Breda ontdekken? Deze gezellige stad is goed bereikbaar vanuit onze b&b in de Biesbosch. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven in de omgeving. Ze kunnen hun energie helemaal kwijt bij het Trampoline Park of ga langs bij de natuurspeeltuin De Kleine Biesbosch. Volop mogelijkheden dus om een ontspannen vakantie in de Biesbosch te beleven! Heeft u vragen of wilt u aanvullende informatie inwinnen? Neem contact met ons op!

Neem contact op

Thuiskomen na een ontspannen dag in de omgeving van de Biesbosch

Heeft u de omgeving van de Biesbosch verkend en bent u toe aan wat comfort? Na een lange dag kunt u even opladen in uw huiskamer met complete keuken. Verschillende kamers in onze b&b in de Biesbosch beschikken bovendien over een terras. Er is tuinmeubilair aanwezig en voor een potje volleybal of voetbal kunt u gebruik maken van het grasveld. Zo kunt u op een heerlijke zomeravond op het terras met uw familie of vrienden nagenieten van de belevenissen van die dag. Heeft u plannen om te overnachten in de Biesbosch? Reserveringen voor de b&b zijn mogelijk van maandag (aankomstdatum) t/m vrijdag (vertrekdatum). Voor de Biesbosch groepsaccommodatie zijn er andere mogelijkheden wat betreft de aankomst- en vertrekdatum. Reserveer direct via Booking.com of door te bellen naar: 06-15 24 98 23.

Maak een Reservering